Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com)

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. In aceasta situatie costurile de transport sunt suportate de consumator. Rambursarea banilor se va face in termen de maxim 4 zile lucratoare in contul pus la dispozitie de cumparator. 

De asemenea consumatorul are dreptul sa schimbe orice produs achizitionat din magazin in decurs de 90 de zile cu orice alt produs din magazin cu o valoare cel putin egala cu produsul schimbat. Costurile de transport tur-retur sunt suportate de cumsumator.


Administratorul Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

 In caz de existenta istoric negativ, Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) isi rezerva dreptul sa solicite achitarea in avans a comenzii.


Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Preturi

 Ne rezervam dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, fara preaviz. Este posibil ca anumite produse sa nu mai fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc va vom anuntat de in data si nu veti fi taxat pentru acesta.

 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive printre care:

produsul comandat nu este pe stoc, a fost identificata o eroare in formatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.

 

Operator inregistrat in Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. : 27839