Suntem buni? Suntem cei mai buni? Va lasam pe voi sa hotarati asta.

Noi doar va dam urmatoarele garantii si promitem sa va surprindem de fiecare data!

Garantia satisfactiei!

 Ai la dispozitie 30 de zile sa returnezi produsul si sa iti primesti banii inapoi. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( etichetele intacte, toate accesoriile prezente etc). Produsul trebuie trimis prin posta sau curierat pe cheltuiala clientului si banii vor fi returnati prin transfer bancar.

Schimba produsul!
Daca produsul nu corespunde prezentarii (pozei si descrierii) sau daca nu ti se mai potriveste marimea sau vrei alta culoare il poti schimba cu un alt produs in termen de 90 zile de la achizitionare. Pentru a putea schimba produsul nu are voie sa fie deteriorat si sa aibe urme de uzura. Cheltuieliile cu returnarea produsului sunt suportate de client si se face prin posta sau curier.

Livram in 24 de ore
Pentru comenzile facute pana in ora 12.00 coletul pleaca de la noi chiar in acceasi zi. Pentru comenzile dupa ora 12.00 coletele pleaca a doua zi dimineata ( deci tot in termen de 24 de ore de la comanda).

Livrare gratuita!


Transport gratuit 
pentru comenzi mai mari de 250 RON.

Daca produsul ajunge deteriorat (din cauza transportului) te rugam sa ne anunti imediat si ti-l schimbam. 

Plata prin transfer sau card!

Orice plata se poate face  prin ramburs ( plata la livrarea coletului) sau prin card ( plata online euPlatesc.ro).  In momentul comenzii ai posibilitatea sa alegi singur. Daca doresti o alta varianta putem gasi o solutie impreuna.

 

Poate sunteti satui de atatea promisiuni si va  intrebati, desigur,  ce se intampla daca nu le respectam.

 

Aveti dreptul de a va alege  ce reducere din valoarea comenzii ( fara taxe de transport) doriti la comanda pe care tocmai ati facut-o si care nu respecta garantiile mai sus prezentate. In functie de cat de prejudiciat va simtiti aveti dreptul la reducere intre 5% si 90%, voi hotarati!