Intrebari despre produse si comenzi 

Cum pot cauta un anumit produs in magazin? 

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile. 

Sunt persoana juridica. Pot cumpara? 

Da, (mamialapteaza.com) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda. 

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client? 

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite. 

Cum pot returna un produs?

Orice produs se poate returna in urma unei notificari scrise in termen de 30 zile de la primirea comenzii.Returnarea se face fara a fi solicitat vreun motiv. Contravaloarea comenzii va fi returnata clientului ramburs sau in cont ( in functie de optiunea fiecaruia) in termen de 48 de ore de la ridicarea produselor. Pentru mai multe detalii verificati si rubrica "Transport si retur".

In cat timp imi ajunge produsul?

Orice comanda pleaca de la noi din depozit in maxim 24 de ore de la finalizarea ei pe site. Va ajunge in alte 24 de ore daca s-a facut comanda prin curier sau in 3 zile lucratoare pentru transportul prin posta.

Ce fac daca marimea nu este potrivita?

Aveti dreptul sa le schimbat in 90 de zile de la primirea comenzii. Ne instiintati prin mail sau telefon ca doriti sa le schimbati, ce produse doriti in loc. In 24 de ore de cand am primim coletul inapoi, livram ceea ce s-a cerut.Costul transportului este suportat de dvs.

Administrarea contului de client 

Am uitat parola contului. Cum procedez? 

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont. 

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu? 

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu. 

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara? 

Pentru a face cumparaturi pe acest site, NU este necesar sa va creeati un cont de utilizator.

Pot modifica o comanda lansata? 

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Stadiu comanda. 

Pot afla informatii despre comenzile anterioare? 

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Stadiu comanda. 

Intrebari generale 

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez? 

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. 

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez? 

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau telefonul.