Protectie mameloane din argint Eosette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
195,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluseDescriere


Protectiile de mamelon Eosette sunt mini cupe, realizate din argint 925 care protejează imediat mamelonul și ajută la prevenirea rănilor la sâni încă de la prima utilizare, calmeaza rapid si eficient durerea si sunt modelate în mod special într-o formă anatomică, cu un vârf rotunjit.

Folosirea regulata a cupelor de argint Eosette, da rezultate eficiente in  termen de 24-48 ore, ajuta la inchiderea si vindecarea rănilor și fisurilor si reprezinta o solutie naturala prin calitatile antimicrobiene, antifungice, antiinflamatoare si antibacteriene ale argintului.


DE CE AR TREBUI SĂ ALEGEȚI CUPELE DE ARGINT EOSETTE?


 


  • SOLUȚIE NATURALĂ: Argintul este un antimicrobian, antiinflamator, antifungic și antibacterian natural ce vindecă și previne tăieturi, răni, fisuri, dureri și infecții.
  • PREVENIRE ȘI TRATAMENTCupele de Argint Eosette sunt utile atât pentru prevenirea, fără contraindicații, cât și pentru tratamentul ragadelor, care, în cazuri extreme, ar împinge mama să ia antibiotice sau chiar să întrerupă alăptarea.
  • RAPID ȘI EFICIENT: Folosind regulat Cupele de Argint Eosette, rezultate bune vor veni în termen de 24-48 ore, alinarea pentru mamele care suferă este extraordinară, iar rănile și fisurile se vor închide.
  • DURABILECupele de Argint Eosette pot fi reutilizate în sarcinile ulterioare sau dăruite prietenelor care au devenit recent mame. Ele nu expiră.
  • ECONOMICE: Cheltuielile sunt limitate, luând în considerare costul cremelor care de multe ori dau doar o alinare de moment sau exIpiră în scurt timp.
  • BIJUTERIE: Când ați terminat alăptarea, ne puteti trimite înapoi cupele Eosette și le vom transforma într-o amintire de neprețuit.CUM SE FOLOSESC:


După alăptare, lăsați câteva picături de lapte în fiecare cupă și aplicați-le în mod direct pe mameloane ca pe niște ventuze. Laptele matern este cunoscut pentru proprietățile de vindecare, de aceea câteva picături în interiorul cupelor vă pot ajuta foarte mult. Este posibil să fie nevoie să folosiți un tampon absorbant între cupa de argint și sutien, astfel încât să nu vă udați atunci când nu alăptați.


Purtați-le pe cât de mult posibil între sesiunile de alăptare. Scoateți cupele înainte de alăptare. Nu utilizați nici un alt tratament în paralel cu Cupele de Argint Eosette; acest lucru ar putea reduce sau chiar compromite eficacitatea produsului.Aceste cupe sunt durabile si pot fi reutilizate in sarcini ulterioare.

Dispozitiv Medical Clasa I

Directiva privind dispozitivele medicale 93/42 CEE 


Transport, livrare si garantii aici

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review