Confidentialitate - Date cu caracter personal

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com)

Site-ul Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) este operat de societatea MAMILOO SRL, cu sediul in Str. Pescarusului, nr,1, bl.C4, ap,25, birou 1, Brasov, jud Brasov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J8/1415/2015

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) si a tertilor cu care Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com)are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Mami Alapteaza Shop (mamialapteaza.com) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

 

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice MAMILOO SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de reclama, marketing si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. 
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele solicitate la efectuare unei comenzi, acestea fiind necesare pentru trimiterea coletului si informarea dvs rff la parcursul acestuia. Refuzul dvs. determină imposibilitatea finalizarii comenzii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării doar de către MAMILOO SRL.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la mamialapteaza@yahoo.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu  vor fi transferate în strainatate.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
 

Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .

 

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    

Marturiile clientilor

 

Buna seara, Am primit comanda, sunt foarte incantata de toate produsele. Va multumesc....

Andreea Baloiu

Vezi mai multe marturii